„Pe Top Cake vei gasii mii de produse de coacere, decoratiuni din ciocolata, si materii prime de calitate la preturi excelente. Obiectivul nostru va continua sa fie distribuirea si furnizarea produselor de cea mai buna calitate de la branduri de de top, cum ar fi Barry Callebaut, Chocovic sau Barbara Decor.”

Magazin online cu

Produse Profesionale
Magazinul online si brandul Top Cake sunt proprietatea unei companii cu capital 100% romanesc Steldico Servcom. Suntem o echipa ambitioasa de 40 de persoane care s-a dezvoltat continuu de mai bine de 16 ani pe piata offline. Ne ocupam cu importul si distributia ingredientelor pentru cofetarii, patiserii si producatori industriali de inghetata. Avem o colaborare profesionala foarte buna cu branduri de renume din industrie si lucram deasemenea cu artisti artizanali, maestri cofetari si proprietari de afaceri din industria alimentara din Romania, avand in portofoliu peste 1000 de clienti profesionisti în domeniu. Stocam cele mai importante branduri de pe piata produselor de cofetarie si patiserie, distribuind ingrediente si materii prime de cea mai buna calitate.

De Ce Sa Alegi

Top Cake ?
Gasesti inspiratie pentru prajituri, torturi si alte deserturi folosind ingrediente premium.
Tot ce ai nevoie pentru a adauga gust inconfundabil si decor deosebit gasesti in magazinul online Top Cake. Ne asiguram ca oferim acelasi standard ridicat atat cofetarilor pretentiosi, maestrilor cofetari cat si creatorilor de dulce.
Distribuim o colectie extinsa de ingrediente premium, materii prime si decoratiuni din ciocolata de inalta calitate destinate torturilor, prajiturilor si produselor de cofetarie si patiserie.
Iti oferim preturi accesibile pentru produsele de cofetarie si patiserie pentru uz profesional cu plata sigura.
Selectia noastra diversa de materii prime si decoratiuni la preturi competitive, impreuna cu un serviciu exemplar pentru relatii cu clienti, vor face ca produsele Top Cake sa fie cea mai buna alegere pentru tine. Vei regasii in magazinul online tot ceea ce ai nevoie pentru a garanta reusita produselor dulci.